Tako so napad doživeli rdeči vragi

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Po spletu je zaokrožil posnetek, ki prikazuje, kako so napad ponorelih navijačev West Hama v notranjosti avtobusa doživljali nogometaši Manchester Uniteda.
Oglej si celoten članek

Slovo od Upton Parka, kjer je od leta 1904 do 2016 domoval nogometni klub West Ham United, je minilo v znamenju napada domačih navijačev, ki so obmetavali avtobus gostujoče ekipe in poskrbeli za 45-minutno zamudo.

Po družabnih omrežjih je zaokrožil posnetek, ki ga je med napadom posnel napadalec rdečih vragov Jesse Lindgard. S posnetka je razvidno, da so se nogometaši Uniteda umaknili od oken in legli na tla avtobusaa, pri čemer so se - sodeč po smehu, ki se je razlegel po vozilu - nekateri celo zabavali.

Medtem ko so se njegovi soigralci skrivali po tleh, je avtor posnetka delal grimase in zbijal šale v svoj telefon. Večina nogometašev je ob napadu s steklenicami, pločevinkami in drugimi rekviziti skočila s svojih sedežev, nekateri, kot na primer Cameron Borthwick-Jackson, pa se z dogajanjem zunaj avtobusa sploh niso obremenjevali.

West Ham United je slavil s končnim izidom 3:2 in ostal v igri za nastop v prihodnji sezoni Lige Evropa, saj ima na lestvici samo še točko zaostanka za Manchester Unitedom. Rdeči vragi so zapravili priložnost, da bi se zavihteli pred mestnega tekmeca Manchester City, s katerim se potegujejo za vstopnico v prihodnji sezoni Lige prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:27 11. Maj 2016.

    Pussy-ji razvajeni strahopetni :))) Folk je jajca metal v šipe,šmrkavci so se pa vsrali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.