Šport > Nogomet
36 ogledov

Tako so napad doživeli rdeči vragi

Jesse Lindgard Youtube
Po spletu je zaokrožil posnetek, ki prikazuje, kako so napad ponorelih navijačev West Hama v notranjosti avtobusa doživljali nogometaši Manchester Uniteda.

Slovo od Upton Parka, kjer je od leta 1904 do 2016 domoval nogometni klub West Ham United, je minilo v znamenju napada domačih navijačev, ki so obmetavali avtobus gostujoče ekipe in poskrbeli za 45-minutno zamudo.

Po družabnih omrežjih je zaokrožil posnetek, ki ga je med napadom posnel napadalec rdečih vragov Jesse Lindgard. S posnetka je razvidno, da so se nogometaši Uniteda umaknili od oken in legli na tla avtobusaa, pri čemer so se - sodeč po smehu, ki se je razlegel po vozilu - nekateri celo zabavali.

Medtem ko so se njegovi soigralci skrivali po tleh, je avtor posnetka delal grimase in zbijal šale v svoj telefon. Večina nogometašev je ob napadu s steklenicami, pločevinkami in drugimi rekviziti skočila s svojih sedežev, nekateri, kot na primer Cameron Borthwick-Jackson, pa se z dogajanjem zunaj avtobusa sploh niso obremenjevali.

West Ham United je slavil s končnim izidom 3:2 in ostal v igri za nastop v prihodnji sezoni Lige Evropa, saj ima na lestvici samo še točko zaostanka za Manchester Unitedom. Rdeči vragi so zapravili priložnost, da bi se zavihteli pred mestnega tekmeca Manchester City, s katerim se potegujejo za vstopnico v prihodnji sezoni Lige prvakov.

Komentarjev 1
  • Avatar care
    care 09:27 11.maj 2016.

    Pussy-ji razvajeni strahopetni :))) Folk je jajca metal v šipe,šmrkavci so se pa vsrali.