Tako so prestrašili Dončića pred tekmo

Foto: Profimedia Luka Dončić
Poseben večer za ljubitelje košarke in filma v Dallasu.
Oglej si celoten članek

Dvoboj med Dallasom in Miamijem je v Teksasu zaznamovala tudi promocija novega filma sage Vojna zvezd. Pri domači franšizi so se seveda takoj poigrali z imenom slovenskega košarkarja in Luko Dončića spremenili v Luka Skywalkerja. A v spopad s temnimi silami je mladi zvezdnik vstopil nekoliko nepripravljen.

Pred tekmo se je tako sprehodil mimo vojakov imperija in doživel neprijetno presenečenje. Dončić je verjetno mislil, da gre le za lutke, ko so se te premaknile. "Oh, sran...," je ob smehu prisotnih pobegnilo iz ust dvajsetletnika.

"Pa smo te dobili!" so zapisali na twitter profilu franšize.

"Sila je velika v tej osebi," pa so ob napisu Luka Skywalker pregovorno podjetni Američani prodajali posebne majice. "Za samo dvajset dolarjev," so še dodali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:06 15. December 2019.

    Donćić gor, Dončič dol. Veste kaj novinarji, pretiravati pa res ne bi bilo treba. Šest prispevkov na naslovnici, to pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.