Šport > Košarka
1565 ogledov

Tako so prestrašili Dončića pred tekmo

Luka Dončić Profimedia
Poseben večer za ljubitelje košarke in filma v Dallasu.

Dvoboj med Dallasom in Miamijem je v Teksasu zaznamovala tudi promocija novega filma sage Vojna zvezd. Pri domači franšizi so se seveda takoj poigrali z imenom slovenskega košarkarja in Luko Dončića spremenili v Luka Skywalkerja. A v spopad s temnimi silami je mladi zvezdnik vstopil nekoliko nepripravljen.

Pred tekmo se je tako sprehodil mimo vojakov imperija in doživel neprijetno presenečenje. Dončić je verjetno mislil, da gre le za lutke, ko so se te premaknile. "Oh, sran...," je ob smehu prisotnih pobegnilo iz ust dvajsetletnika.

"Pa smo te dobili!" so zapisali na twitter profilu franšize.

"Sila je velika v tej osebi," pa so ob napisu Luka Skywalker pregovorno podjetni Američani prodajali posebne majice. "Za samo dvajset dolarjev," so še dodali.

Komentarjev 1
  • leonardo 11:06 15.december 2019.

    Donćić gor, Dončič dol. Veste kaj novinarji, pretiravati pa res ne bi bilo treba. Šest prispevkov na naslovnici, to pa je preveč za še tako močne živce. Ne vem no, ali ne bi mogli malo skrajšati in obvestila strniti v ...prikaži več dva ali mogoče tri prispevke ( zame še to preveč) ampak zavedam se, da nekateri radi berejo o njem, saj je res zvezda. Ko pa bo padel na rit bo konec zanimanja kot je za Ilko!