Tako so se pri Unitedu odločili kaznovati Ronalda

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Cristiano Ronaldo je občutil posledice svojega dejanja.
Oglej si celoten članek

Manchester United je na zadnji prvenstveni tekmi z 2:0 prepričljivo premagal Tottenham in pri tem prikazal najverjetneje najboljšo predstavo v sezoni. A razpoložene soigralce je zasenčil Cristiano Ronaldo, ki je dvoboj spremljal s klopi, še pred zadnjim sodnikovim žvižgom pa je zapustil zelenico in odšel v garderobo. Takoj zatem naj bi odšel tudi s stadiona Old Trafford.

Po poročanju Daily Maila je trener Erik ten Hag v zadnjih minutah sicer želel poslati Ronalda v igro, a je ta to zavrnil.

Portugalčevo potezo so kot negativno označili skoraj vsi ugledni nogometni poznavalci v Angliji, poleg že precej načetega ugleda pri navijačih rdečih vragov pa se bo zdaj Ronaldo srečal še s kaznijo kluba.

Trener: "Uredil bom" Ronaldo zakuhal veliko dramo na Old Traffordu

Zvezdnik, ki bo februarja dopolnil 38 let, je trenutno umaknjen s treningov prvega moštva, prav tako pa so iz Uniteda že sporočili, da ga konec tedna ne bo v kadru za ligaški obračun s Chelseajem.

"Cristiano Ronaldo ne bo del moštva Manchester Uniteda na sobotni tekmi. Preostali nogometaši so popolnoma osredotočeni na priprave na to tekmo," so v četrtkovi izjavi zapisali pri Unitedu, kjer vodilni podpirajo odločitev trenerja. Vodstvo kluba naj bi celo tehtalo o Ronaldovi dolgoročni prihodnosti v klubu, poroča francoska agencija AFP.

Ronaldo je v tej sezoni, že pred njo je želel zapustiti vrste rdečih vragov, zaigral na 12 tekmah Uniteda, pri tem je dosegel dva zadetka, po enega v Premier League in Evropski ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.