Tako so Slovenci v Clevelandu sprejeli svojega junaka Dončića

Foto: Twitter Luka Dončić je eden izmed NBA zvezdnikov, ki si vedno vzamejo čas za navijače.
Foto: Reševalni pas/Twitter Luka Dončić je eden izmed NBA zvezdnikov, ki si vedno vzamejo čas za navijače.
Luka Dončić je že pred srečanjem v Ohiu navdušil številne navijače.
Oglej si celoten članek

V noči na ponedeljek po srednjeevropskem času so Dallas Mavericks na gostovanju pri Cleveland Cavaliers dosegli novo zmago (111:131).

Luka Dončić je znova polnil statistiko, zabeležil je že tretji trojni dvojček v sezoni, zelo razpoložen je bil vse od prve sekunde.

Morda mu je dodaten zagon dal topel sprejem, ki ga je doživel s strani številnih Američanov slovenskega rodu, ki živijo v Clevelandu in okolici.

Video Čarobni Dončić piše zgodovino, Dragić potolkel visokoleteče Rakete

Dončića je tako že na ogrevanju pričakala skupina navijačev in ga pozdravila z vzklikanjem. Zvezdnik Teličkov je podelil nekaj avtogramov in se za zadržal pri navdušenih oboževalcih.

"Cleveland je dom na največje skupine slovenskih Američanov v Združenih državah. Luka Dončić je pred tekmo preživel čas s številnimi od njih," so Mavericks zapisali na družbenih kanalih.

Je to dokaz? Pri Nikeju završalo, glavni krivec pa Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:40 4. November 2019.

    Spet se je začela sezona NBA in postali ste Dončić24 portal. Po štiri novice o Dončiću na prvi strani.... A …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.