Zamudili so odločilno enajstmetrovko svoje reprezentance

Foto: Epa ivan rakitić
Najprej dolžnost, potem tekma.
Oglej si celoten članek

Hrvaški gasilci so med svetovnim prvenstvom v Rusiji zabeležili veliko posredovanj, saj se je pripetilo kar nekaj požarov, ki so jih s pirotehničnimi sredstvi ob navijanju zagrešili privrženci hrvaške izbrane vrste. Gasilci so se tako pred dnevi s pismom za javnost obrnili na navijače in jih prosili, naj bodo ob veselju previdnejši.

Šport Hrvaški gasilci objavili resno opozorilo

Ob evforiji, ki je zaradi uspešnega mundiala zavladala na Hrvaškem, pa gasilci ostajajo predani svojemu poslu. Tako so ob izvajanju enajstmetrovk med tekmo Rusije in Hrvaške zagrebški gasilci izpustili ravno odločilni strel, ki ga je z bele točke uspešno izvedel Ivan Rakitić. 

xxx

Nekatere reči so pač pomembnejše tudi kot nogomet.

Požar Hrvaški navijači zažgali otok

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.