Tako sta konec videla hrvaška komentatorja

Šokanten razplet dvoboja za tretje mesto na svetovnem prvenstvu v rokometu so na hrvaški televiziji sprejeli z jezo in nejevero.
Oglej si celoten članek

Ko je Slovenija sredi drugega polčasa proti Hrvaški zaostajala za osem golov, so hrvaški navijači v pariškem Bercyju že slavili. A prekmalu.

Epski preobrat v zadnjih minutah je Sloveniji prinesel prvo medaljo na svetovnih prvenstvih, vse skupaj pa sta ob jadikovanju nad igro svojih rojakov pospremila hrvaška komentatorja.

Ni jima ušlo niti to, da so bili nevtralni gledalci večino tekme tiho, v končnici pa so glasno navijali za Slovenijo. Ob zadnjih napadih naši južni sosedi niso mogli verjeti svojim očem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:41 30. Januar 2017.

    Prodajam mast polno Omega 6 , ki sem jo izvlekel iz zajebavanja Hrčkov na njihovih portalih !

  • 09:47 30. Januar 2017.

    Še zadnja analiza o SP v rokometu:<br /><br />Pa jo imamo! Medaljo vendar! Bron, ki je bil z veliki bojem …

  • 17:58 29. Januar 2017.

    Kar naj jokajo še naprej! Slovenijaaaaaaaaa gre naprej! ta ra ra ra

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.