Tako sta se objela po tekmi

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski zvezdnik Nikola Karabatić se v zasebnem življenju zelo dobro razume z nekdanjim klubskim soigralcem Vidom Kavtičnikom.
Oglej si celoten članek

Legendarni francoski rokometaš Nikola Karabatić je po polfinalni tekmi Slovenije in Francije, ki se je končala z zmago galskih petelinov (31:25), padel v objem enemu najboljših slovenskih rokometašev Vidu Kavtičniku
Nekdanja klubska soigralca sta si več let delila garderobo v Montpellierju, tokrat pa sta se v okviru reprezentančne akcije znašla na nasprotnih straneh igrišča.

O tekmovalnosti na parketu pa po koncu obračuna ni bilo ne duha ne sluha, čutiti je bilo le medsebojno spoštovanje in prijateljstvo.

Fanta sta v Franciji stkala močne vezi, ki se tudi po toliko letih niso pretrgale. ''Objem po tekmi z mojim bratom Vidom Kavtičnikom. Čestitke za odličen turnir in veliko sreče na naslednji tekmi,'' je fotografiji pripisal Karabatić.

Kavtičnik in Karabatić sta v Montpellierju skupaj preživela osem let, nato pa se je francoski reprezentant hrvaško-srbskih korenin preselil v Barcelono. ''Po osmih letih igranja z Nikom sem res žalosten, da ne bova več nastopala skupaj. Da sem igral z njim v isti ekipi, mi je predstavljalo užitek in čast. Brez dvoma ga bom pogrešal na igrišču in zunaj njega,'' je ob slovesu prijatelja pred skoraj štirimi leti zapisal Kavtičnik.

PREBERITE ŠE:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:32 27. Januar 2017.

    Solza se mi je utrnila od ganjenosti.

  • 12:36 27. Januar 2017.

    Srceparajoče....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.