Šport
83 ogledov

Tako sta se objela po tekmi

kavtičnik karabatić EPA
Francoski zvezdnik Nikola Karabatić se v zasebnem življenju zelo dobro razume z nekdanjim klubskim soigralcem Vidom Kavtičnikom.

Legendarni francoski rokometaš Nikola Karabatić je po polfinalni tekmi Slovenije in Francije, ki se je končala z zmago galskih petelinov (31:25), padel v objem enemu najboljših slovenskih rokometašev Vidu Kavtičniku
Nekdanja klubska soigralca sta si več let delila garderobo v Montpellierju, tokrat pa sta se v okviru reprezentančne akcije znašla na nasprotnih straneh igrišča.

O tekmovalnosti na parketu pa po koncu obračuna ni bilo ne duha ne sluha, čutiti je bilo le medsebojno spoštovanje in prijateljstvo.

Fanta sta v Franciji stkala močne vezi, ki se tudi po toliko letih niso pretrgale. ''Objem po tekmi z mojim bratom Vidom Kavtičnikom. Čestitke za odličen turnir in veliko sreče na naslednji tekmi,'' je fotografiji pripisal Karabatić.

Kavtičnik in Karabatić sta v Montpellierju skupaj preživela osem let, nato pa se je francoski reprezentant hrvaško-srbskih korenin preselil v Barcelono. ''Po osmih letih igranja z Nikom sem res žalosten, da ne bova več nastopala skupaj. Da sem igral z njim v isti ekipi, mi je predstavljalo užitek in čast. Brez dvoma ga bom pogrešal na igrišču in zunaj njega,'' je ob slovesu prijatelja pred skoraj štirimi leti zapisal Kavtičnik.

PREBERITE ŠE:

Komentarjev 2
  • nergač 15:32 27.januar 2017.

    Solza se mi je utrnila od ganjenosti.

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:36 27.januar 2017.

    Srceparajoče....