Tako sta vikinge ugonabljala koprski virtuoz in trebanjska hobotnica

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenija je na letošnjem rokometnem evropskem prvenstvu še neporažena. Danes sta izstopala Dean Bombač in Klemen Ferlin.
Oglej si celoten članek

Po Poljski, Švedski in Švici je padla še Islandija. S prvo zmago v drugem delu evropskega prvenstva je Slovenija naredila velik korak proti zaključnim bojem, ti bodo potekali v Stockholmu.

Foto Slovenci razorožili še Islandce in zakorakali proti Stockholmu!

V Malmöju so izbranci Ljubomirja Vranješa, kljub nekaterim nihanjem, uprizorili odlično predstavo. Pomembno vlogo sta odigrala organizator igre Dean Bombač in vratar Klemen Ferlin.

Koprčan je pokazal eno svojih najboljših iger v reprezentančnem dresu. S prodori je bil nerešljiva uganka za tekmece, bil je tudi najboljši strelec srečanja z devetimi goli.

Trebanjski čuvaj mreže je zbral 15 obramb. Izvrstno je branil v ključnih trenutkih drugega polčasa, ko si je Slovenija nabrala odločilno prednost.

Foto: Epa Klemen Ferlin

Na posnetku vrhuncev, objavljenih na družbenih omrežjih Evropske rokometne zveze (EHF), sta bila v glavnih vlogah tako prav Bombač in Ferlin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.