Šport
627 ogledov

Tako sta vikinge ugonabljala koprski virtuoz in trebanjska hobotnica

Dean Bombač SLO ISL EP v rokometu Epa
Slovenija je na letošnjem rokometnem evropskem prvenstvu še neporažena. Danes sta izstopala Dean Bombač in Klemen Ferlin.

Po Poljski, Švedski in Švici je padla še Islandija. S prvo zmago v drugem delu evropskega prvenstva je Slovenija naredila velik korak proti zaključnim bojem, ti bodo potekali v Stockholmu.

slovenska rokometna reprezentanca Foto Šport Slovenci razorožili še Islandce in zakorakali proti Stockholmu!

V Malmöju so izbranci Ljubomirja Vranješa, kljub nekaterim nihanjem, uprizorili odlično predstavo. Pomembno vlogo sta odigrala organizator igre Dean Bombač in vratar Klemen Ferlin.

Koprčan je pokazal eno svojih najboljših iger v reprezentančnem dresu. S prodori je bil nerešljiva uganka za tekmece, bil je tudi najboljši strelec srečanja z devetimi goli.

Trebanjski čuvaj mreže je zbral 15 obramb. Izvrstno je branil v ključnih trenutkih drugega polčasa, ko si je Slovenija nabrala odločilno prednost.

Klemen Ferlin | Avtor: Epa Epa

Na posnetku vrhuncev, objavljenih na družbenih omrežjih Evropske rokometne zveze (EHF), sta bila v glavnih vlogah tako prav Bombač in Ferlin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice