Tako po tednih okrevanja izgleda UFC borka

Foto: Profimedia Joanna Jędrzejczyk
Poljska UFC borka uspešno okreva po grozljivi poškodbi.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica mešanih borilnih veščin Joanna Jedrzejczyk, ki je pred tedni v enem izmed najboljših dvobojev vseh časov morala priznati premoč Kitajki Weili Zhang, je prek družbenih omrežij sporočila, da se njeno zdravstveno stanje izboljšuje.

Šokanten prizor Zmaličen obraz UFC borke po najboljšem dvoboju vseh časov

Poljakinja je v dvoboju za naslov slamnate kategorije utrpela grozovit hematom. Oteklina na glavi ji je iz rundo v rundo naraščala, vendar o predaji ni hotela niri razmišljati. Na nogah je zdržala do konca obračuna, čeprav je obstajala velika nevarnost, da bi ji poškodba glave pustile resne posledice.

Po porazu je opravila pregled v bolnišnici, kjer niso odkrili znakov hujših poškodb. V zadnjih tednih se je njeno stanje izboljšalo, oteklina je izginila, v obraz pa je spet podobna sebi.

"Bojne rane s 7. marca se še vedno celijo, danes pa sem si nadela še popolno kamuflažo. Moj fizioterapevt pravi, da se celim kot pes. Morda ne zveni najbolje, a je nedvomno pozitivno. Včeraj sem opravila pregled, če se modrice, ki so lahko zelo nevarne, dobro absorbirajo. Odločili smo se, da se bom s pomočjo traku še hitreje zacelila. Kako poteka vaš dan? Upam, da se vam ne meša za štirimi stenami?" je zapisala 32-letnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.