Tako za svoje telo skrbi Marija Šarapova

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Zdaj že nekdanja ruska teniška igralka še vedno razveseljuje svoje številne sledilce.
Oglej si celoten članek

Marija Šarapova je ime, ki je v zadnjem desetletju in pol močno zaznamovalo tenis. Rusinja ni navduševala le z vrhunskimi predstavami, ampak tudi s svojim lepim videzom.

V svoji karieri je osvojila pet turnirjev za grand slam, leta 2016 pa padla v nemilost javnosti po pozitivnem dopinškem testu in posledičnem petnajstmesečnem suspenzu.

Pred nekaj meseci je objavila, da bo sklenila svojo aktivno teniško kariero. S tem je užalostila številne navijače, a 32-letna Šarapova še vedno zna razveseliti več kot štiri milijone svojih sledilcev.

Odprl dušo Đokovićev oče razkril, kako je 'zapel' Hrvatico

Na družbenem omrežju je objavila posnetek svoje vadbe. To je izvedla po receptu filmske zvezdnice Jane Fonda, ki je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja vodila tovrstne vadbe.

Vsekakor je popularna Maša še vedno vrunsko pripravljena tudi za velike fizične napore.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.