Takšen človek je v resnici trener Chelseaja

Foto: Epa thomas tuchel
Thomas Tuchel je ob odhodu iz PSG poskrbel za zgodbo, ki se je zdaj pojavila na socialnih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Na socialnem omrežju twitter se je pojavila zgodba o Thomasu Tuchelu, ki naj bi priskočil na pomoč ženski s Filipinov. Nemški trener, ki je v minuli sezoni do naslova v ligi prvakov popeljal londonski Chelsea, je leta 2018 po prihodu k PSG zaposlil čistilko. Kasneje sta se Tuchel in njegova žena zbližala z njo in izvedela, da svoj posel opravlja predvsem z namenom, da bi zaslužila dovolj denarja za operacijo sina, ki ima težave s srcem.

Tuchel se je nato odločil plačati za operacijo in tako pomagal pri zdravljenju čistilkinega sina. A tu se ni končalo. Ko je bila leta 2020 prekinjeno njegovo sodelovanje s pariškim velikanom, je nogometni trener še enkrat pokazal svojo veličino. Omenjeni ženski je na Filipinih kupil hšo, saj je vedel za njeno željo, da se nekoč vrne v domovino.

Ta zgodba je na twitterju takoj zbrala veliko všečkov, a ker se na socialnih omrežjih velikokrat pojavijo neresnične zgodbe, so jo preverili tudi pri francoskem RMC. Izkazalo se je, da ne gre za izmišljen primer. 

Tuchel je v svoji kareri pred PSG-jem in Chelseajem deloval v Nemčiji, vodil je Augsburg, Mainz in Borussio Dortmund.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.