Šport > Nogomet
2198 ogledov

Takšen človek je v resnici trener Chelseaja

tuchel Epa
Thomas Tuchel je ob odhodu iz PSG poskrbel za zgodbo, ki se je zdaj pojavila na socialnih omrežjih.

Na socialnem omrežju twitter se je pojavila zgodba o Thomasu Tuchelu, ki naj bi priskočil na pomoč ženski s Filipinov. Nemški trener, ki je v minuli sezoni do naslova v ligi prvakov popeljal londonski Chelsea, je leta 2018 po prihodu k PSG zaposlil čistilko. Kasneje sta se Tuchel in njegova žena zbližala z njo in izvedela, da svoj posel opravlja predvsem z namenom, da bi zaslužila dovolj denarja za operacijo sina, ki ima težave s srcem.

Tuchel se je nato odločil plačati za operacijo in tako pomagal pri zdravljenju čistilkinega sina. A tu se ni končalo. Ko je bila leta 2020 prekinjeno njegovo sodelovanje s pariškim velikanom, je nogometni trener še enkrat pokazal svojo veličino. Omenjeni ženski je na Filipinih kupil hšo, saj je vedel za njeno željo, da se nekoč vrne v domovino.

Ta zgodba je na twitterju takoj zbrala veliko všečkov, a ker se na socialnih omrežjih velikokrat pojavijo neresnične zgodbe, so jo preverili tudi pri francoskem RMC. Izkazalo se je, da ne gre za izmišljen primer. 

Tuchel je v svoji kareri pred PSG-jem in Chelseajem deloval v Nemčiji, vodil je Augsburg, Mainz in Borussio Dortmund.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice