Šport > Nogomet
15000 ogledov

Kar je Tuchel storil Guardioli, je šokiralo mnoge

thomas tuchel Epa
Marsikateri nogometni trener bi v navalu evforije pozabil na manire, toda ne Thomas Tuchel.

Priznani nemški strateg, ki je pred komaj pol leta dobil nogo pri Paris Saint-Germainu, je fantastično sezono na klopi Chelseaja kronal z lovoriko v ligi prvakov. Tuchelova revolucija na Stamford Bridgu je kulminirala z zmago nad Manchester Cityjem v boju za najpretižnejši pokal v evropskem klubskem nogometnem prostoru.

Po zadnjem sodnišem pisku na finalnem obračunu v Portu, ki ga je z golom v prvem polčasu odločil komaj 21-letni Kai Havertz, je Tuchel dokazal, da ni samo eden najboljših trenerjev na svetu, temveč tudi velik človek. Namesto da bi podlegel evforiji in pozabil na agonijo nasprotnega moštva, je po samo nekaj sekundah odhitel izkazati čast poraženemu trenerju Pepu Guardioli.

tuchel guardiola | Avtor: Print Screen Print Screen

Ob eksploziji navdušenja je Tuchel skupaj z igralci, člani osebja in pomočniki stekel na zelenico, a se je takoj zatem obrnil stran od kolegov, da bi segel v roko Guardioli, s katerim sta si izmenjala nekaj prijateljskih besed. "Profesionalnost in športno vedenje na najvišjem nivoju," je hvale vredno potezo nemškega stratega komentiral nek uporabnik twitterja.

Komentarjev 1
  • Herbert_Reyes 15:25 02.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦