Šport > Nogomet
784 ogledov

Junak sezone preklinjal v živo

Kai Havertz Chelsea Manchester City finale LP Reševalni pas/Twitter
V finalu Lige prvakov je odločilni zadetek zabil mladi Nemec. Po tekmi si je dal duška.

Chelsea je z golom Kaija Havertza v izdihljajih prvega polčasa ugnal Manchester City (1:0) in prišel do svojega drugega evropskega naslova.

Havertz, najdražji nakup v zgodovini Chelseaja, je na Stamford Bridge prišel pred letošnjo sezono. Vsestranski ofenzivni nogometaš pa do finala na Estádio do Dragão sploh še ni zabil gola v Ligi prvakov - ne za Bayer Leverkusen, ne za modre iz zahodnega Londona. Boljšega trenutka za prvenec si torej ni mogel izbrati, po srečanju pa je bil seveda zelo vesel.

Pep Guardiola Chelsea Man City finale LP "Ne morem verjeti!" Šport Spet je to naredil: Guardiola pod plazom ostrih kritik!

Ob podajanju izjave za BT Sport je na vprašanje, ali je z golom v Portu upravičil visoko odškodnino, odgovoril: "Če sem iskren, se trenutno poser**m na to, zmagali smo jeb**o Ligo prvakov!" 

V nedeljo se je na družbenih omrežjih že opravičil za preklinjanje, ki pa mu ga najbrž nihče ni pretirano zameril. Fanta je pač malce zaneslo ...

Med izjavo za BT Sport je v kader prišel še kapetan Chelseaja César Azpilicueta in pohvalil trud in mentaliteto Havertza, ter ga označil za pravega zmagovalca.

Chelsea LP finale Šport Londončani drugič na vrhu Evrope
Komentarjev 1
  • Richard_Mason 16:40 30.maj 2021.

    V prvem mesecu sem prejel 23785 ameriških d0larjev, zadnji mesec pa 29847 dolarjev, samo delal sem od spleta od doma. Sem redni študent in delam le 2 do 3 ure na dan. Več informacij tukaj ...... >>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice