Šport > Nogomet
297 ogledov

De Bruyne z zlomljenim nosom in očesno votlino

Kevin de Bruyne Chelsea Man City finale LP Epa
Belgijski reprezentant je po poškodbi v finalu Lige prvakov začel bitko s časom.

Belgijski nogometni reprezentant Kevin de Bruyne je na sobotni finalni tekmi Lige prvakov v Portu med njegovim Manchester Cityjem in Chelseajem (0:1) po trku z Nemcem Antoniom Rüdigerjem v 60. minuti zapustil igrišče. Današnji podroben zdravniški pregled je pokazal, da si je pri tem zlomil nos in očesno votlino na levi strani obraza.

Pep Guardiola Chelsea Man City finale LP "Ne morem verjeti!" Šport Spet je to naredil: Guardiola pod plazom ostrih kritik!

"Pravkar sem se vrnil iz bolnišnice. Diagnoza je pokazala, da sem utrpel zloma nosne kosti in očesne votline na levi strani obraza. Počutim se dobro, sobotni poraz pa še vedno boli," je na svojem Twitterju zapisal De Bruyne.

Kevin de Bruyne Chelsea Man City finale LP | Avtor: Epa Epa

Sobotna finalna tekma Lige prvakov v Portu se je končala z zmago Chelseja z 1:0, edini gol na tekmi pa je v 42. minute dosegel Kai Havertz.

Kai Havertz Chelsea Manchester City finale LP Video Šport Junak sezone preklinjal v živo

Kreativni belgijski nogometni reprezentant De Bruyne pa je zdaj začel bitko s časom za nastop na evropskem prvenstvu. Belgija se bo čez enajst dni na svoji uvodni tekmi v Sankt Peterburgu pomerila z Rusijo, v njeni skupini pa nastopata še Danska in Finska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice