Šport > Nogomet
408 ogledov

Zvezdnika okradli, medtem ko je igral

Reece James Chelsea Epa
Navijače je že pozval, naj mu pomagajo.

Nogometaš Chelseaja in angleški reprezentant Reece James je nova nogometna žrtev vlomilcev. Kot je sam sporočil, so njegovo hišo obiskali med tekmo Lige prvakov, na kateri je njegova ekipa z 1:0 premagala Zenit iz St. Peterburga.

Odnesli so številne dragocene reči, vključno s kolajnama za osvojeno Ligo prvakov in reprezentančno drugo mesto na letošnjem Euru.

lionel messi Liga prvakov Šport PSG pod pričakovanji, točka Oblaka, Sarma klonil v 90. minuti

"V avto jim je uspelo dvigniti težek sef z mojimi osebnimi predmeti, med katerimi so bila tudi priznanja za dosedanje klubske in reprezentančne uspehe," je sporočil 21-letni bočni igralec, ki je potrdil, da so vlomilce posnele kamere na hiši, posnetke pa je že predal policiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reece James (@reecejames)

"Vlomilci ne morejo biti mirni, prepričan sem, da jih bomo prepoznali. Apeliram na navijače Chelseaja in Anglije, da nam pri tem pomagajo. Vlomilcem pa sporočam, da so mi vzeli kovino, časti, ki sem jo deležen, pa mi ne bodo nikoli," je še dejal evropski podprvak z Anglijo in dodal, da v času vloma doma na srečo ni bilo nikogar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice