Šport > Nogomet
18947 ogledov

Ronaldo nastreljal napačno tarčo, žrtev zaspala kot top

cristiano ronaldo Epa
Napadalec Manchester Uniteda je med ogrevanjem pred tekmo lige prvake nokavtiral redarko ob robu igrišča.

Cristiano Ronaldo, povratnik v vrste rdečih vragov, za katere je na dveh tekmah dosegel že tri zadetke, se je znašel v središču neljubega incidenta, ki se je zgodil med ogrevanjem pred obračunom lige prvakov med ekipama Manchester United in Young Boys.

Barcelona Bayern München Liga prvakov Šport Bayern strl Barço, nor debi Šeška

Ronaldo je na zelenici naravnaval svojo smrtonosno desnico, ko je pri enem izmed poskusov pošteno zgrešil tarčo in zadel nič hudega slutečo redarko, ki je patruljirala ob robu igrišča bernskega stadiona Wankdorf. 

 | Avtor: Epa Epa

Redarka je od silovitega udarca nokavtiran obležala na tleh, Ronaldo pa je nemudoma preskočil ogrado, da bi preveril, če je z njegovo žrtvijo vse v najlepšem redu.

Ko se je izkazalo, da varnostnica ni utrpela hujših posledic, kar so po kratkem pregledu potrdili predstavniki zdravniške službe, se je Portugalec vrnil na igrišče in nadaljeval z ogrevanjem.

 | Avtor: Epa Epa

Ronaldo se je prejšnji mesec po 12 letih vrnil na Old Trafford, kjer je že na prvi tekmi prispeval dva gola za prepričljivo zmago nad Newcastlom (4:1). Sinoči je v 13. minuti dosegel še uvodni zadetek na tekmi z Young Boys, a sta v nadaljevanju za preobrat poskrbela Moumi Ngamaleu v 66. oziroma Jordan Siebatcheu v 95. minuti

Cristiano Ronaldo je s 135. zadetki najboljši strelec v zgodovini lige prvakov. Tekma z Young Boys je bila že njegova 177. v elitnem klubskem tekmovanju, s čimer je izenačil rekord nekdanjega soigralca pri Realu Ikerja Casillasa (177).

Komentarjev 1
  • Robert_Harrison 10:01 15.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice