Šport > Nogomet
479 ogledov

Chelsea kupil napadalca za 115 milijonov evrov

romelu lukaku Epa
Nogometna tržnica je v polnem razmahu, posebej na Otoku.

Belgijski napadalec Romelu Lukaku se za 115 milijonov evrov iz milanskega Interja seli v angleški nogometni klub Chelsea, v katerem je že igral. 

Lukaku je pred selitvijo opravil zdravniški pregled na kliniki Columbus v Milanu, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa in drugi italijanski mediji.

Lukaku, ki je bil izbran v idealno enajsterico letošnjega Eura, je na Stamford Bridgeu že igral med letoma 2011 in 2014, zdaj pa naj naj bi podpisal petletno pogodbo in bo najbolje plačani igralec modrih iz Londona.

Leo Messi Barcelona novinarska konferenca Presenečeni? Šport Messi razkril največje obžalovanje

Osemindvajsetletni in 190 centimetrov visoki napadalec je poklicno nogometno pot začel pri Anderlechtu. Avgusta 2011 se je prvič znašel pri Chelseaju, a takrat ni pustil posebnega vtisa. Odtlej je igral še za West Brom, Everton, Manchester United in nazadnje od poletja 2019 za Inter. Pod vodstvom Antonia Conteja je blestel in na 95 tekmah prispeval 64 zadetkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice