Pogačar si je tako ogledal svoj podvig

Foto: Epa Tadej Pogačar Vuelta
Podoživel je uspeh v 13. etapi.
Oglej si celoten članek

Tadej Pogačar je z zmago na 13. etapi dirke po Španiji še enkrat dokazal, da sodi med največje talente kolesarskega športa. Po zmagi s katero se je prebil na tretje mesto skupnega seštevka Vuelte ter oblekel belo majico najboljšega mladega kolesarja, si je 20-letni Slovenec svoj uspeh ogledal ob masaži v hotelski sobi.

"Mislim, da bom bil gluh po etapi. Bilo je tako glasno. Neverjetno!" je ob podpori, ki jo je bil slovenski dvojec deležen na vzponu na Los Machucos, Primož Roglič je osvojil drugo mesto in se utrdil v skupnem vodstvu, dejal Pogačar.

"Bil sem presenečen, da sva ujela ubežnike. Mislim, da sva oba zadovoljna, ker sva v ospredju. To je za Slovenijo velika reč," je še dodal junak devete in 13. etape na tokratni španski pentlji. "Nisem razmišjal o tem, kako bi proslavil. Nikoli ne vem, kako bi slavil zmago," pa je odvrnil na vprašanje, če je razmišljal, kako se bo vedel ob prečkanju ciljne črte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.