Takšen mišičnjak je postal Dončić

Foto: Epa luka dončić
Luka Dončić je zbodel Gorana Dragića, ta mu ni ostal dolžan.
Oglej si celoten članek

Najboljši slovenski košarkar Goran Dragić izkorišča proste trenutke pred začetkom priprav na novo sezono lige NBA. Zvezdnik košarkarske ekipe Miami Heat se trenutno mudi v rodni domovini, kjer je poletno vreme izkoristil za obisk Vogla in tam poziral na 1535 metrih nadmorske višine.

Posnetek je hitro vzbudil pozornost njegovega dobrega prijatelja Luke Dončića, s katerim se bosta v prihodnji sezoni srečala na ameriškem košarkarskem parketu.

"Lahko je z gondolo priti gor," je Dragiću sporočil novopečeni član Dallas Mavericks, a mu Gogi ni ostal dolžan. "Še vedno imam manj telesne maščobe od tebe, pa se vozim z gondolo," mu je odvrnil.

Dončić se za razliko od Dragića že pripravlja na novo sezono lige NBA, v kateri se bo poskušal dokazati med košarkarsko elito. Na treningu je združil moči z Edom Murićem, Aleksejem Nikolićem, Borisom Bošnjakom in Lukom Rupnikom.

"Kar vprašaj Alekseja Nikoliča, kako skupaj delava v fitnesu," je najboljšemu košarkarju lanskega EuroBasketa sporočil Dončić, a je Dragić ostal skeptičen. "Dokler ne vidim dokazov, ne verjamem." V razpravo se je nato vmešal še Nikolić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.