Takšnega proslavljanja še niste videli

Pred dnevi se je na tekmi mehiške tretje lige zgodilo nekaj, kar je množično zaokrožilo po medmrežju.
Oglej si celoten članek

V okviru mehiške tretje lige sta se v preteklem kolu pomerili ekipi Lobos Prepa in Mamut. Napadalec domačih Ricardo Alves je sredi drugega polčasa po samostojnem prodoru zatresel mrežo, nato pa storil nekaj, s čimer je postal zvezda interneta.

Čeprav smo v preteklosti po doseženih golih že videli simulacijo seksa z dresom, udarjanje kotne zastavice, prebijanje ograje na rezervni klopi s čelnim udarcem in še kaj, pa je Alves vseeno zaslovel s svojo potezo.

Po zadetku je Mehičan namreč stekel proti glavni tribuni in se z vso širino svojega telesa vrgel v ograjo. Vsekakor slavje, ki si ga bodo prisotni na stadionu v Puebli dobro zapomnili. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    07:25 5. Maj 2017.

    Ja, misliš, da si že vse idiote videl, pa vedno pride še kakšen nov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.