Takšno je Dragićevo stanje

Foto: Twitter goran dragić
Vročica je ostala brez prvega organizatorja igre.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je bil zaradi poškodbe kolena prisiljen izpustiti tekmo s San Antonio Spurs, katero so njegovi soigralci dobili z izidom 95:88. Miami je s tem zabeležil prvo zmago proti San Antoniu po letu 2014.

Padel na gledalce Dončić tarča umazane poteze

Dragić je tekmo odsedel zaradi poškodbe kolena, potem ko je na torkovem obračunu z Detroit Pistons še stisnil zobe, s tem pa naredil več škode kot koristi. "Imel sem slab občutek," je priznal nekdanji slovenski kapetan in dodal: "Čudno je, ker zatečenega kolena ne moreš ne pokrčiti ne iztegniti. Ni boleče, samo občutek je čuden."

Vročica je pred tekmo s ostrogami prejela dobrodošlo novico. Izvidi Dragićeve preiskave z magnetno resonanco (MRI) niso pokazali večjih razlogov za skrb, kar bržkone pomeni, da bo 32-letnik kmalu spet v pogonu.

Miami je na uvodnih desetih tekmah iztržil 50-odstotni izkupiček (5-5), kar ga uvršča na sedmo mesto vzhodne konference. Naslednja tekma z Indiano Pacers bo v noči na nedeljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.