Takšno je stanje hudo poškodovanega kapetana

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pretekli teden je BiH pretresla nesreča priljubljenega športnika.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je športno javnost razžalostila informacija o hudi prometni nesreči Emirja Spahića, nekdanjega kapetana bosanske nogometne reprezentance.

Prometna nesreča Kapetan reprezentance v kritičnem stanju, nazadnje igral za isti klub kot nedavno umrli najstnik

Spahić, branilec s spoštovanja vredno mednarodno kariero, ki je izbrano vrsto BiH vodil do njenega premiernega svetovnega prvenstva leta 2014 v Braziliji, se je s svojim terenskim vozilom prevrnil in utrpel nevarne poškdodbe.

V nekaterih medijih so se pojavile informacije, da je Spahiću odpovedala ledvica zaradi tromboze, toda po besedah njegove družine se počuti relativno dobro.

Spahić se je poškodoval prejšnji teden v noči s četrtka na petek, s ceste je zletel v bližini Gackega pri Trebinju. Nato je bil s helikopterjem premeščen v sarajevsko univerzitetno bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.