Šport > Nogomet
2157 ogledov

Kapetan reprezentance v kritičnem stanju, nazadnje igral za isti klub kot nedavno umrli najstnik

Emir Spahić Profimedia
Iz Bosne in Hercegovine je prišla nova žalostna vest v zvezi s prometno nesrečo, v katero je bil vpleten športnik.

Emir Spahić, nekdanji kapetan nogometne reprezentance BiH, je bil pri Gackem v bližini Trebinja udeležen v hudo prometno nesrečo, poroča Dnevni Avaz.

Svečka Strti oče Šport Tragedija v zvezdniški družini, umrla devetletnica

Po poročanju omenjenega medija je Spahić vozil terensko vozilo, v katerem je bila še ena oseba. Vozilo je zletelo na streho, Spahić pa je utrpel hude poškodbe.

V lokalni bolnišnici je na oddelku za intenzivno nego, zdravniki ga želijo ob prvi možnosti premestiti v Sarajevo za nadaljno oskrbo.

Spahić je v svoji bogati karieri nstopal za zeniški Čelik, GOŠK Dubrovnik, Zagreb, Šinik Jaroslav, moskovska Torpedo in Lokomotivo, Montpellier, Sevillo, Anži, Bayer Leverkusen in Hamburger SV.

Bil je kapetan bosanske reprezentance, ki se je leta 2014 premierno prebila na svetovno prvernstvo, takrat organizirano v Braziliji.

sveča ogenj plamen Prometna nesreča Šport Tragedija v Dubrovniku, reprezentantu odpovedalo srce

V lanski sezoni je igral mali nogomet, v končnici hrvaškega državnega prvenstva je bil član kluba MNK Square iz njegovega rodnega Dubrovnika.

Prav iz omenjenega malonogometnega kluba je nedavno prišla tragična vest. Med vožnjo z mopedom je srce odpovedalo devetnajstletnemu igralcu Andru Zaraču.

Leo Messi Emir Spahić | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.