Šport
3871 ogledov

Tragedija v Dubrovniku, reprezentantu odpovedalo srce

Andro Zarač Facebook
Hrvaški šport žaluje za perspektivnim mladim športnikom.

V noči z nedelje na ponedeljek se je devetnajstletni Andro Zarač vračal z malonogometnega turnirja v Kantafigi. Peljal se je na svojem mopedu, z njim pa je bila tudi osemnajstletna sopotnica, po pisanju nekaterih medijev mladinska košarkarska reprezentantka Hrvaške.

Par je na poti utrpel hudo prometno nesrečo. Čeprav sta oba nosila zaščitne čelade, je Zarač zaradi posledic padca umrl, medtem ko jo je sopotnica odnesla z lažjimi poškodbami.

Hrvaški mediji špekulirajo (pri tem navajajo neuradne policijske vire), da je do nesreče prišlo, ker je Zaraču med vožnjo odpovedalo srce.

Tragično Šport V hudi prometni nesreči umrla nogometašica

Zarač je bil član mladinske (U19) futsalske izbrane vrste Hrvaške, nastopal je za dubrovniški klub MNK Sqaure. Za člansko ekipo omenjenega kluba je zbral 36 nastopov.

Za mladim Androm žalujeta tudi njegovi sestri Matea in Katarina, obe sta obetavni košarkarici v lokalnem klubu ŽKK Ragusa. S športom sta se ukvarjala tudi Androva starša.

"Na žalost nas je pretresla najhujša novica. Ostali smo brez našega mladega igralca. Žalost je velika in v imenu kluba želim izraziti sožalje družini. V teh težkih trenutkih so naše misli z njimi," je na klubskih kanalih sporočil predsednik MNK Square Željko Raguž.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.