Takšno je stanje legendarnega Dončićevega trenerja po srčni kapi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pablo Laso naj bi bil že izpuščen iz bolnišnice.
Oglej si celoten članek

Košarkarski svet je v zadnjih dneh pretresla novica iz Madrida, da je legendarni trener tamkajšnjega Reala Pablo Laso doživel srčno kap, zaradi katere je bil urgentno sprejet v bolnišnico Sanitas La Moraleja.

Kraljevi klub Trenerja Reala zadela srčna kap

Na srečo pa so iz Madrida kmalu prišle dobre novice. Iz bolnice so najprej sporočili, da je stanje že stabilno in da Laso uspešno okreva, kasneje pa so se oglasili, da je že zapustil intenzivni oddelek.

Zdaj pa se je z najbolj veselo novico oglasil kar Laso, ki je s fotografijo preko socialnih omrežij sporočil, da je bil že odpuščen iz bolnišnice.

"Sem že doma in počutim se popolnoma v redu. Imel sem srečo, da mi je življenje poslalo to opozorilo. Včeraj mi je zdravnica razložila, da je stanje boljše, kot je bilo pred petimi dnevi. Upam na čim hitrejšo vrnitev," je k sliki, kako z avtomobilom zapušča bolnišnico, zapisal eden najpomembnejših ljudi v karieri našega Luke Dončića.

Legendarni Španec, ki je bil dvakrat že izbran za najboljšega trenerja Evrolige, je sicer že 11 sezon za krmilom španskega velikana, s katerim je petkrat osvojil državno prvenstvo, šestkrat pokal in superpokal ter dvakrat celo Evroligo.

Foto: Profimedia Pablo Laso Luka Dončić

Med leti 2015 in 2018 je bil prvi članski trener v karieri Dončića, skupaj pa sta osvojila tri državna prvenstva in dva pokala ter tudi Evroligo leta 2018, ko je bil Luka izbran za MVP-ja rednega dela ter MVP-ja finala, obenem pa uvrščen v idealno postavo lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.