Šport > Košarka
1575 ogledov

Takšno je stanje legendarnega Dončićevega trenerja po srčni kapi

Pablo Laso Luka Dončić Profimedia
Pablo Laso naj bi bil že izpuščen iz bolnišnice.

Košarkarski svet je v zadnjih dneh pretresla novica iz Madrida, da je legendarni trener tamkajšnjega Reala Pablo Laso doživel srčno kap, zaradi katere je bil urgentno sprejet v bolnišnico Sanitas La Moraleja.

Pablo Laso Kraljevi klub Šport Trenerja Reala zadela srčna kap

Na srečo pa so iz Madrida kmalu prišle dobre novice. Iz bolnice so najprej sporočili, da je stanje že stabilno in da Laso uspešno okreva, kasneje pa so se oglasili, da je že zapustil intenzivni oddelek.

Zdaj pa se je z najbolj veselo novico oglasil kar Laso, ki je s fotografijo preko socialnih omrežij sporočil, da je bil že odpuščen iz bolnišnice.

"Sem že doma in počutim se popolnoma v redu. Imel sem srečo, da mi je življenje poslalo to opozorilo. Včeraj mi je zdravnica razložila, da je stanje boljše, kot je bilo pred petimi dnevi. Upam na čim hitrejšo vrnitev," je k sliki, kako z avtomobilom zapušča bolnišnico, zapisal eden najpomembnejših ljudi v karieri našega Luke Dončića.

Legendarni Španec, ki je bil dvakrat že izbran za najboljšega trenerja Evrolige, je sicer že 11 sezon za krmilom španskega velikana, s katerim je petkrat osvojil državno prvenstvo, šestkrat pokal in superpokal ter dvakrat celo Evroligo.

Pablo Laso Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Med leti 2015 in 2018 je bil prvi članski trener v karieri Dončića, skupaj pa sta osvojila tri državna prvenstva in dva pokala ter tudi Evroligo leta 2018, ko je bil Luka izbran za MVP-ja rednega dela ter MVP-ja finala, obenem pa uvrščen v idealno postavo lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice