Šport > Košarka
42341 ogledov

Grožnja Dončiću: "Boli me, da moram to reči, toda Luka ..."

Luka Dončić in Jason Kidd Epa
Slovenski superzvezdnik je legendo Dallasa ponižal na igrišču, čeprav se nista merila v košarki.

Michael Finley, nekdanji vrhunski NBA-jevec in legenda ekipe Dallas Mavericks, je napovedal maščevanje Luki Dončiću, potem ko ga je ta ponižal na teniškem igrišču. 

Finley je v objavi na družbenih omrežjih sicer športno priznal poraz, a v isti sapi napovedal, da zadeva še ni zaključena.

"Boli me, da moram to reči, toda Luka Dončić me je včeraj zmlel v tenisu. In to pred zvezdniškim občinstvom. Že v redu. Vrnil se bom. Pripravi svojo igro, mladi mož, za najin povratni dvoboj. Vrnil se bom," je Slovencu zažugal Finley, podpredsednik košarkarskih operacij pri Mavsih.

Michael Finley je legenda košarkarske ekipe Dallas Mavericks, dvakratni All-Star in prvak lige NBA s San Antonio Spurs (2007).

Člani Dallasove organizacije so tesno povezana skupina posameznikov, kar se odraža tudi v njihovih skupnih aktivnostih izven košarkarskih igrišč. Dobri medsebojni odnosi in vzajemno spoštovanje so vsekakor pripomogli k napredovanju v letošnji finale zahodne konference, kjer pa so žal naleteli na razpoložene Golden State Warriors.

Dončić si je po koncu naporne sezone privoščil krajši odmor, že sredi junija pa se bo slovenski reprezentanci pridružil na pripravah v okviru kvalifikacij za SP 2023.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.