Šport
5481 ogledov

Đoković omenil tudi Dončića: Sanjam o tem, kako ...

novak đoković Profimedia
Srbski teniški as ima posebne sanje.

Prvi igralec sveta Novak Đoković se te dni  mudi v domačem Beogradu, kjer se je zlahka prebil v polfinale turnirja. S četrtfinalno zmago proti Federicu Corii, slavil je v 56 minutah s 6:1 in 6:0, je prišel do lepega mejnika. Zabeležil je svojo 952. zmago na turnirjih in s tem prehitel doslej petouvrščenega Guillerma Vilasa. Več zmag od Srba so v zgodovini zdaj dosegli le še Jimmy Connors (1.274), Roger Federer (1.243), Ivan Lendl (1.068) in Rafael Nadal (1.022).

Ob vrnitvi v domače okolje se je Đoković po zmagi sproščeno pogovarjal z novinarji, med temami pa je bila tudi košarka. "Glede na to, da imamo trenutno najboljše košarkarje na svetu, mislim, da bi se lahko zoperstavili Američanom. Micić je osvojil MVP nagrado za Euroligo, Jokić bi jo moral prejeti v ligi NBA, odlična sta tudi Dončić in Bogdanović. To sicer velja za mnoge športnike s področja nekdanje Jugoslavije," je dejal Nole in mob treh rojakih izpostavil še mladega slovenskega zvezdnika.

Nato je dodal: "Sanjamo tem, kako bi izgledalo, če bi igrali skupaj, ne samo v košarki. Mislim, da bi imeli najmočnejšo šprtno ekipo na svetu."

Vlatko Čančar, Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

dončić porzingis Intervju Šport "Dallas ima dve težavi - prva je Dončić, druga pa Porzingis"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice