Takšno je stanje poškodovane Slovenke

Foto: Profimedia Ema Klinec
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je padla na tekmi državnega prvenstva v Planici.
Oglej si celoten članek

Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je po nedeljskem padcu na državnem prvenstvu v Planici danes opravila še dodatne zdravniške preglede v Ljubljani, kjer so ugotovili poškodbo sprednje križne vezi in manjšo kostno-hrustančno udarnino notranjega dela kolena. Potrebovala bo operativno rekonstrukcijo vezi, vrnila se bo čez pol leta.

Kot so sporočili s Smučarske zveze Slovenije, je Klinčeva pregled opravila pri doktorju Mateju Drobniču.

"Počutim se dobro. Včeraj sem bila še jezna, danes pa sem že z nogami na tleh in sem vesela vse podpore, ki sem jo bila deležna od včeraj. Verjamem, da se bo vse obrnilo meni v prid in upam, da se vrnem čim prej," je po pregledih povedala Klinčeva, ki je tako sezono že končala.

Mlada skakalka je v tej sezoni dvakrat stala na odru za zmagovalke na tekmah svetovnega pokala. Na DP v Planici je po prvi seriji premočno vodila, v finalu pa je pri doskoku grdo padla.

Klinčevo so po padcu oskrbeli na prizorišču v dolini pod Poncami, nato pa jo z reševalnim vozilom prepeljali v bolnišnico na Jesenice, kjer so opravili prve zdravniške preglede. Po navodilih tamkajšnjih zdravnikov so nove preglede opravili še danes v ljubljanskem Kliničnem centru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.