Takšno razdejanje je za seboj pustil slovenski prvoligaš

Foto: Facebook domžale mura garderoba
Zgodovinsko tekmo so zasenčili prizori, ki ne sodijo na tekme tako visokega ranga.
Oglej si celoten članek

Slovenski prvoligaš Domžale je v 21. krogu državnega prvenstva gostoval pri Muri in iztržil neodločen izid (0:0). Gledalci so lahko na Fazaneriji uživali v nogometni predstavi pod reflektorji, ki pa kljub pestremu dogajanju ni ponudila zadetkov.

Zgodovinska tekma je kasneje dobila negativen pridih, vendar ne zaradi dogajanja na zelenici, temveč razdejanja, ki so ga v slačilnici pustili gostujoči nogometaši. Po spletu so namreč zaokrožile fotografije, ki varovance Simona Rožmana ne prikazujejo v najlepši luči. 

Domžalčani so v garderobi pustili prazne plastenke, škatle od pic, ostanke hrane in celo bananine olupke. Nastali so prizori, ki ne sodijo niti na tekme nižjega ranga, kaj šele elitnega nogometnega tekmovanja v državi.

Iz Domžal se na dogodek še niso odzvali.

xxx


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:05 4. Marec 2019.

    Dokazano je da imajo nogometaši majhen IK

  • 15:27 4. Marec 2019.

    Hmm, mogoče pa v slačilnici ni bilo koša za smeti ;)

  • 15:03 4. Marec 2019.

    Čisto vseeno je ali je na koncu samo za pomest ali pa pospravit še plastenke in škatle. Za vzdrževalca je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.