Šport > Nogomet
7426 ogledov

Takšno razdejanje je za seboj pustil slovenski prvoligaš

domžale mura garderoba Facebook
Zgodovinsko tekmo so zasenčili prizori, ki ne sodijo na tekme tako visokega ranga.

Slovenski prvoligaš Domžale je v 21. krogu državnega prvenstva gostoval pri Muri in iztržil neodločen izid (0:0). Gledalci so lahko na Fazaneriji uživali v nogometni predstavi pod reflektorji, ki pa kljub pestremu dogajanju ni ponudila zadetkov.

Zgodovinska tekma je kasneje dobila negativen pridih, vendar ne zaradi dogajanja na zelenici, temveč razdejanja, ki so ga v slačilnici pustili gostujoči nogometaši. Po spletu so namreč zaokrožile fotografije, ki varovance Simona Rožmana ne prikazujejo v najlepši luči. 

Domžalčani so v garderobi pustili prazne plastenke, škatle od pic, ostanke hrane in celo bananine olupke. Nastali so prizori, ki ne sodijo niti na tekme nižjega ranga, kaj šele elitnega nogometnega tekmovanja v državi.

Iz Domžal se na dogodek še niso odzvali.


 

Komentarjev 8
  • Dusan Kokalj 16:05 04.marec 2019.

    Dokazano je da imajo nogometaši majhen IK

  • blayo 15:27 04.marec 2019.

    Hmm, mogoče pa v slačilnici ni bilo koša za smeti ;)

  • robih 15:03 04.marec 2019.

    Čisto vseeno je ali je na koncu samo za pomest ali pa pospravit še plastenke in škatle. Za vzdrževalca je to rutina. Ne vem zakaj je treba to objavljat kot nek velikanski problem. Precej podobno ostane v vseh slačilnicah po ...prikaži več tekmah. Pa ne samo v slačilnicah. Tudi po hodnikih in na tribunah ni nič drugače. Še v kinodvorani je po končanem filmu pravi svinjak, pa tega ni nikoli v medijih.

Sorodne novice