Takšno vsoto je Vučić dal srbskim nogometašem za preboj na SP

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Srbski reprezentanti bodo lepo nagrajeni.
Oglej si celoten članek

Srbska nogometna reprezentanca, ki se je v nedeljo z zmago proti Portugalski v Lizboni prebila na svetovno prvenstvo 2022 v Katarju, bo dobila milijon evrov nagrade iz državnega proračuna, so po poročanju hrvaške tiskovne agencije Hine objavili beograjski mediji in dodali, da je to potrdila tudi vlada.

Visoko nagrado v višini milijona evrov je nogometašem pred odhodom v Lizbono obljubil srbski predsednik Aleksandar Vučić, vlada Ane Brnabić pa je na današnji seji obljubo spremenila v uradno odločitev. Vsota v višini milijona evrov v dinarski protivrednosti bo nakazana na račun srbske nogometne zveze, je poročal Blic.

Srbi so na skrajnem zahodu Evrope zmagali po zaslugi gola Aleksandra Mitrovića v izdihljajih tekme. Tako so osvojili prvo mesto v skupini A z 20 točkami. Portugalska, ki je končala na drugem mestu s 17 točkami, bo pot na SP lovila v dodatnih kvalifikacijah.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.