Tampa in Pittsburgh poravnala izid

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ekipa Tampa Bay Lightning je doma premagala New York Islanders s 4:1 in skupni izid v zmagah izenačila na 1:1. Slednje je uspelo tudi igralcem Pittsburgh Penguins, ki so na gostovanju ugnali Washington Capitals z 2:1.
Oglej si celoten članek

Za Tampo je dva zadetka dosegel Tyler Johnson, uspešna pa sta bila tudi Jonathan Drouin in Victor Hedman; Ben Bishop je zaustavil 19 strelov. Premagal ga je le Nikolaj Kulemin v 16. minuti, ko so imeli gostje igralca več na ledu in znižali na 1:2. Potem so prevladovali domači, ko so končni izid postavili dobri dve minuti pred koncem, ko je prazno mrežo zadel Johnson.

Pittsburgh je slavil v ameriški prestolnici, srečanje pa je proti svojim nekdanjim soigralcem odločil Eric Fehr štiri minute in pol pred koncem, ko je v gol preusmeril podajo Jevgenija Malkina do Bradena Holtbyja. Gostje, pri katerih je 23 obramb zbral Matt Murray, so po zadetku Carla Hagelina dolgo vodili. Z igralcem več na ledu je na začetku tretje tretjine izenačil Marcus Johansson.

Liga NHL, končnica (2. krog):

VZHOD:
Tampa Bay Lightning - New York Islanders 4:1  /1:1/
Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 1:2  /1:1/

/X:Y/ - izid v zmagah; igrajo na štiri zmage

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.