Šport
51 ogledov

Tampa in Pittsburgh poravnala izid

pittsburgh penguins Reuters
Ekipa Tampa Bay Lightning je doma premagala New York Islanders s 4:1 in skupni izid v zmagah izenačila na 1:1. Slednje je uspelo tudi igralcem Pittsburgh Penguins, ki so na gostovanju ugnali Washington Capitals z 2:1.

Za Tampo je dva zadetka dosegel Tyler Johnson, uspešna pa sta bila tudi Jonathan Drouin in Victor Hedman; Ben Bishop je zaustavil 19 strelov. Premagal ga je le Nikolaj Kulemin v 16. minuti, ko so imeli gostje igralca več na ledu in znižali na 1:2. Potem so prevladovali domači, ko so končni izid postavili dobri dve minuti pred koncem, ko je prazno mrežo zadel Johnson.

Pittsburgh je slavil v ameriški prestolnici, srečanje pa je proti svojim nekdanjim soigralcem odločil Eric Fehr štiri minute in pol pred koncem, ko je v gol preusmeril podajo Jevgenija Malkina do Bradena Holtbyja. Gostje, pri katerih je 23 obramb zbral Matt Murray, so po zadetku Carla Hagelina dolgo vodili. Z igralcem več na ledu je na začetku tretje tretjine izenačil Marcus Johansson.

Liga NHL, končnica (2. krog):

VZHOD:
Tampa Bay Lightning - New York Islanders 4:1  /1:1/
Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 1:2  /1:1/

/X:Y/ - izid v zmagah; igrajo na štiri zmage

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.