Tamše v Zagreb pripeljal slovenskega reprezentanta

Foto: Profimedia
Trener rokometašev Zagreba Branko Tamše je v hrvaško prestolnico pripeljal Aleksa Vlaha.
Oglej si celoten članek

Hrvaški rokometni velikan Zagreb, vodenje udeleženca Lige prvakov je nedavno prevzel slovenski trener Branko Tamše, se je okrepil z mladim slovenskim reprezentantom Aleksom Vlahom. Zdaj že nekdanji igralec Kopra je podpisal pogodbo za tri leta in pol.

Nov izziv Tamše prevzel elitni evropski klub

Enaindvajsetletni zunanji igralec se trenutno nahaja na krajši rehabilitaciji po težavah z meniskusom, kot je zapisal zagrebški velikan na svoji spletni strani, pa se bo Vlah ekipi pridružil konec meseca.

Za Zagreb sicer igrata še dva Slovenca - Urh Kastelic in Gregor Potočnik.

Zagreb je trenutno na petem mestu v elitni skupini B evropske Lige prvakov. Na desetih tekmah je zbral osem točk. V tej skupini vodi francoski PSG z 18 točkami, sledijo mu madžarski Pick Szeged s 15, nemški Flensburg-Handewitt z desetimi ter francoski Nantes z devetimi točkami. Za Zagrebom sta ukrajinski Motor Zaporožje in Celje Pivovarna Laško s sedmimi ter danski Skjern s šestimi točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.