Šport
407 ogledov

Tamše v Zagreb pripeljal slovenskega reprezentanta

Aleks Vlah
Trener rokometašev Zagreba Branko Tamše je v hrvaško prestolnico pripeljal Aleksa Vlaha.

Hrvaški rokometni velikan Zagreb, vodenje udeleženca Lige prvakov je nedavno prevzel slovenski trener Branko Tamše, se je okrepil z mladim slovenskim reprezentantom Aleksom Vlahom. Zdaj že nekdanji igralec Kopra je podpisal pogodbo za tri leta in pol.

branko tamše celje pivovarna laško Nov izziv Šport Tamše prevzel elitni evropski klub

Enaindvajsetletni zunanji igralec se trenutno nahaja na krajši rehabilitaciji po težavah z meniskusom, kot je zapisal zagrebški velikan na svoji spletni strani, pa se bo Vlah ekipi pridružil konec meseca.

Za Zagreb sicer igrata še dva Slovenca - Urh Kastelic in Gregor Potočnik.

Zagreb je trenutno na petem mestu v elitni skupini B evropske Lige prvakov. Na desetih tekmah je zbral osem točk. V tej skupini vodi francoski PSG z 18 točkami, sledijo mu madžarski Pick Szeged s 15, nemški Flensburg-Handewitt z desetimi ter francoski Nantes z devetimi točkami. Za Zagrebom sta ukrajinski Motor Zaporožje in Celje Pivovarna Laško s sedmimi ter danski Skjern s šestimi točkami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.