Tande po lanskem padcu sprejel odločitev glede Planice

Foto: Epa
Foto: Epa
V dosedanjem poteku letošnje sezone je dosegel več od pričakovanj.
Oglej si celoten članek

Norveški smučarski skakalec Daniel André Tande, ki je z ekipo na domačem svetovnem prvenstvu v poletih v Vikersundu osvojil bron, bo izpustil zadnji dve postojanki svetovnega pokala. Kot je 28-letni nekdanji svetovni prvak sporočil prek Instagrama, je bilo zanj to sezono dovolj velikih izzivov.

Dovolj ima Zupančič ostro nad SZS, izvzet ni niti FIS: "Podcenjujoč odnos boli!"

Tande, ki je bil pred približno leto dni po grozljivem padcu na finalu v Planici nekaj dni celo v umetni komi, je zapisal, da je v sezoni dosegel več od pričakovanj.

Med drugim je na zadnji tekmi pred SP v Oslu slavil čustveno zmago v svetovnem pokalu, na SP pa je bil 20. na posamični tekmi, z ekipo pa je prišel do kolajne.

"V tej sezoni se mi je po vrnitvi zgodilo veliko več, kot sem si sploh upal sanjati, in osvojil sem še drugo ekipno medaljo na SP. Zato sem se odločil, da je moje sezone konec. Mislim, da potrebujem malo več časa, da bom spet letel na smučeh," je pojasnil Tande.

SP v poletih Slovenija z gromozansko prednostjo do naslova svetovnih prvakov!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.