Tatovi obiskali zvezdnika, odšli z velikim plenom

Foto: Epa
Foto: Epa
V dobro pripravljenem ropu je utrpel škode za več kot pol milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Alžirec Riyad Mahrez je naslednji nogometni zvezdnik v Angliji, ki so ga okradli tatovi. Nepridipravi so vdrli v njegovo stanovanje in si prilastili dragocene stvari v vrednosti več kot pol milijona evrov, poročajo angleški mediji.

Zvezdnik je ostal brez treh dragocenih ur, nakita, denarja in redkih dresov. Poleg Mahrezovega so tatovi obiskali še tri apartmaje v bogati četrti Manchestra. Kot je sporočila policija, so morali nepridipravi položaj v soseski dlje časa opazovati.

Vzpodbudni rezultati Odlična novica za Premierligo v boju s koronavirusom

Mahrez je že četrti oropan nogometaš v zadnjem letu, pred njim so brez dragocene lastnine ostali tudi Dele Alli, Jan Vertonghen in Mamadou Sakho. Zato ni nič čudnega, da nogometaši v zadnjem času za zaščito premoženja kupujejo krvoločne pse.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.