Tega ne vidimo pogosto

Foto: Epa
Foto: Epa
Ena od petkovih tekem Evrolige je bila prekinjena zaradi nenavadnega razloga.
Oglej si celoten članek

V petek je Barcelona na svojem parketu prepričljivo ugnala Crveno zvezdo (88:54). Obe ekipi sta se že poslovili od končnice, boljšo igro so v razbremenjenem vzdušju prikazali Katalonci.

Sanjski prestop Prepelič v Realu do 2020, znana višina plače

Proti koncu druge četrtine, ko so domači že visoko vodili, je hrvaški center Ante Tomić gledalce dvignil na noge. Po njegovem silovitem zabijanju je namreč počila tabla in srečanje je bilo za nekaj minut prekinjeno.

Evroliga Nikolič in Omić poražena, Udrih brez minutaže

Premor ni zmotil ritma Barcelone, ki je do konca tekme ohranila nedosegljivo prednost. Slovenski reprezentant Alen Omić je za Beograjčane dosegel osem točk in dodal pet skokov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.