Tekli v trojkah? Najdite se!

Foto: Žurnal24 Na Poti ob žici je vse skupaj sodelovalo več kot 30.000 udeležencev. (Foto: Žurn
Več kot 5000 tekačev je sobotno dopoldne preživelo na vse bolj priljubljenem Teku trojk. Ste bili tam tudi vi? V ponedeljek bomo objavili gromozansko galerijo. Brezplačno do visokoresolucijske fotografije.
Oglej si celoten članek

Visokoresolucijsko fotografijo s Teka trojk boste lahko naročili na rekreacija@zurnal24.si. Za pokušino pred ponedeljkovo poplavo fotografij s teka pa smo vam pripravili video in galerijo s prireditve, ki je potekala v sklopu Poti ob žici.

To seveda še ni vse. Naš fotograf bo veselo pritiskal na sprožilec tudi na ponedeljkovem Teku na grad. Galerija sledi v torek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.