Tekma Olimpije med vrhunci 1. kroga

Foto: Žurnal24 Union Olimpija - Efes Pilsen
Uradna spletna stran Evrolige je tekmo med Union Olimpijo in Efes Pilsnom uvrstila med vrhunce prvega kroga najmočnejšega klubskega tekmovanja v evropski košarki.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani euroleague.com izpostavljajo tekmo Uniona Olimpije v prelepi novi dvorani v Stožicah pred 8.700 glasnimi navijači in zmago zmajev po dveh podaljških z 95:90.

To je bila šele tretja tekma v zgodovini tega tekmovanja, ki je bila odločena po dveh podaljških. Posebej so izpostavili prvega junaka srečanja Američana Kevinna Pinkneyja, ki je izsilil prvi podaljšek, skupaj pa dosegel kar 23 točk.

Olimpija je zahvaljujoč podaljškoma s 95 točkami trenutno najbolj učinkovito moštvo tekmovanja, Pinkney pa je uvrščen na visoko tretje mesto strelcev. Na vrhu kraljuje igralec zagrebške Cibone Bojan Bogdanović, ki je pri porazu pri Barceloni sodeloval z 28 točkami. Na lestvici najboljših strelcev je od Slovencev Goran Jagodnik osmi (21 točk), Gašper Vidmar, ki brani barve Fenerbacheja pa, deli 15. mesto (17 točk proti Lietuvos Rytasu).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.