''Tekma proti Makedoniji bo težja''

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska košarkarska reprezentanca je z zmago otvorila niz pripravljalnih tekem za Eurobasket 2013.
Oglej si celoten članek

Varovanci Božidarja Maljkovića so v Domžalah zlahka opravili z Ukrajino (74:46) in se kljub odsotnosti Jake Lakovića, Boštjana Nachbarja, Mirze Begića in Jake Brodnika veselili prve zmage. Okrnjena je bila tudi ukrajinska zaseba, kjer so manjkali Artur Dozdov, Vjačeslav Kravcoc in Sergej Gladir.

Največ točk za zmago Slovenije je prispeval Edo Murić (13), ki je po tekmi dejal, da fante proti Makedoniji čaka veliko težje delo. "Za nami je najtežji del priprav. Noge so težke, zato moramo biti zadovoljni z zmago. Čaka nas še veliko tekem, na katerih se bomo skušali čim bolje uigrati in povezati ekipo v celoto. Prepričan sem, da nas v nedeljo proti Makedoniji čaka precej težje delo,'' je povedal Murić, ki je z dvema trojkama v zaključku prve četrtine Sloveniji pomagal do prve občutne prednosti na tekmi, ki je do konca samo še naraščala.

Naslednja pripravljalna tekma slovenskih košarkarjev bo 28. julija, ko se bodo v Litiji pomerili z reprezentanco Makedonije. ''Treba bo ponoviti takšen pristop, se spustiti v kontakt igro in upati na zmago," je zaključil Murić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.