Tekma v Ljubljani prekinjena

Foto: twitter NK Celje
Foto: twitter NK Celje
Tekma Bravo - Celje prekinjena zaradi razmočenega terena.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Brava in Celja so odprli 14. krog Prve lige Telemach. A ekipi sta odigrali le en polčas, saj so sodniki zaradi razmočenega igrišča tekmo pred drugim polčasom prekinili. Ekipi bosta ta del igre odigrali v ponedeljek.

Tekma je v prvih 45 minutah ponudila bolj ali manj enakovredno predstavo, še preden so razmere za igranje postale nemogoče, pa je domače v vodstvo popeljal David Flakus Bosilj. V nalivu je v deseti minuti od daleč najprej sprožil Matija Kavčič, Florijan Raduha je strel obranil, a mu je ob tem žoga spolzela iz rok, pri njej pa je bil takoj David Flakus Bosilj in jo iz bližine potisnil v mrežo.

Pozneje igra ni imela posebnega ritma, tudi zaradi vse bolj razmočenega terena, žogo so vse bolj ustavljale luže. Šele v 32. minuti je sledil prvi nov omembe vreden strel, ko je bil od daleč nenatančen Simon Nsana.

Celjani, ki so bili boljši v zadnjih 15 minutah prvega dela, so imeli na voljo nekaj obetavnih prekinitev, a jih niso unovčili. V 35. minuti je malce previsoko meril Jon Šporn.

V 41. minuti pa je Denis Popović zapovrstjo izvedel nekaj nevarnih udarcev iz kota, po enem od teh je vratar Gal Lubej Fink žogo preusmeril v prečko.

Ker dež ni pojenjal, vode na igrišču pa je bilo vse več, so se sodniki odločili tekmo prekiniti pred začetkom drugega polčasa.

Prva liga Telemach, 14. krog:

Bravo : Celje  1:0 (1:0)*           prekinjeno
Flakus Bosilj 10.

Maribor : Domžale

Nedelja:
Tabor Sežana - Mura
Gorica - Olimpija
Kalcer Radomlje - Koper

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.