Šport > Nogomet
589 ogledov

Tekma v Ljubljani prekinjena

Nk Celje twitter NK Celje
Tekma Bravo - Celje prekinjena zaradi razmočenega terena.

Nogometaši Brava in Celja so odprli 14. krog Prve lige Telemach. A ekipi sta odigrali le en polčas, saj so sodniki zaradi razmočenega igrišča tekmo pred drugim polčasom prekinili. Ekipi bosta ta del igre odigrali v ponedeljek.

Tekma je v prvih 45 minutah ponudila bolj ali manj enakovredno predstavo, še preden so razmere za igranje postale nemogoče, pa je domače v vodstvo popeljal David Flakus Bosilj. V nalivu je v deseti minuti od daleč najprej sprožil Matija Kavčič, Florijan Raduha je strel obranil, a mu je ob tem žoga spolzela iz rok, pri njej pa je bil takoj David Flakus Bosilj in jo iz bližine potisnil v mrežo.

Pozneje igra ni imela posebnega ritma, tudi zaradi vse bolj razmočenega terena, žogo so vse bolj ustavljale luže. Šele v 32. minuti je sledil prvi nov omembe vreden strel, ko je bil od daleč nenatančen Simon Nsana.

Celjani, ki so bili boljši v zadnjih 15 minutah prvega dela, so imeli na voljo nekaj obetavnih prekinitev, a jih niso unovčili. V 35. minuti je malce previsoko meril Jon Šporn.

V 41. minuti pa je Denis Popović zapovrstjo izvedel nekaj nevarnih udarcev iz kota, po enem od teh je vratar Gal Lubej Fink žogo preusmeril v prečko.

Ker dež ni pojenjal, vode na igrišču pa je bilo vse več, so se sodniki odločili tekmo prekiniti pred začetkom drugega polčasa.

Prva liga Telemach, 14. krog:

Bravo : Celje  1:0 (1:0)*           prekinjeno
Flakus Bosilj 10.

Maribor : Domžale

Nedelja:
Tabor Sežana - Mura
Gorica - Olimpija
Kalcer Radomlje - Koper

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice