Šport > Nogomet
558 ogledov

Mura že našla zamenjavo za Obradovića, prihaja slovito ime

Nejc Vidmar Twitter/NŠ Mura
Nejc Vidmar odslej pri Muri.

Slovenski nogometni vratar Nejc Vidmar je okrepil Muro, so iz kluba sporočili na uradni spletni strani. Nekdanji vratar Olimpije in Domžal bo zaostril konkurenco pri črno-belih po četrtkovi sporazumni prekinitvi pogodbe z Matkom Obradovićem. Vidmar je pogodbo podpisal do konca sezone 2022/23.

Triintridesetletni Ljubljančan je skorajda vso kariero branil v Sloveniji, kjer je bil član Domžal in Olimpije, v tujini pa se je preizkusil še v grškem Ionikos Nikeas. Skupno je v Sloveniji zbral kar 275 nastopov v prvi ligi ter 28 v pokalnem tekmovanju, nastopil pa je tudi na 17 evropskih tekmah. Jeseni je prekinil pogodbo z Olimpijo, za katero je z izjemo polletne posoje v Grčiji branil od sezone 2015/16.

"Zelo sem zadovoljen, da sem postal član takšnega kolektiva, kot je Mura, ki že od nekdaj velja za velik klub tako na igrišču kot ob njem. Mura ima ogromno podporo navijačev in celotne lokalne skupnosti. Moram povedati, da mi je bilo vedno lepo in v čast igrati v Fazaneriji. Zdaj se veselim, da občutim to vzdušje še z druge strani. Veselim se prvih treningov in tekem, kjer bom dal vse od sebe," je za spletno stran Mure dejal 33-letni čuvaj mreže.

Vratar, ki je bil nekajkrat vpoklican tudi v slovensko člansko reprezentanco, a je vpisal nastop zgolj za B reprezentanco, je sicer tekom svoje bogate kariere dvakrat osvojil slovensko državno prvenstvo ter štirikrat slovenski pokal in enkrat superpokal.

Nejc Vidmar | Avtor: Profimedia Profimedia

"Po odhodu Matka Obradovića smo morali zapolniti vrzel, ki je nastala na vratarskem položaju. Imamo dva odlična mlada vratarja, ki se morata razvijati in Nejc jima je zagotovo lahko mentor. Posebej ga ni potrebno predstavljati, saj vemo za kakšnega vratarja gre, kakšne so njegove kvalitete in koliko izkušenj prinaša," pa je najnovejšo okrepitev v Fazaneriji za spletno stran kluba pokomentiral športni direktor Mure Denis Rajbar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice